Jagody Inkaskie w surowej czekoladzie 70g Cocoa
Smak Jagody inkaskiej w organicznej, surowej czekoladzie pozwala rozkoszować się tą wspaniałą przekąską bez odczuwania najmniejszych wyrzutów sumienia. Jagody inkaskie to południowoamerykańskie rodzynki pełne składników odżywczych. Bogate w witaminy i bioflawonoidy, są także doskonałym źródłem beztłuszczowego białka. Propozycja COCOA to jagoda inkaska oblana czekoladą, gdzie lekko kwaśny smak jagody idealnie komponuje się ze słodyczą surowej czekolady.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna: 2047kJ / 493kcal
tłuszcz - 33g | -w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 20g
węglowodany - 35g | -w tym cukry - 33g
błonnik - 14g | białko - 6g | sól - 0,1g
Składniki:
czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody inkaskie* 35%.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych.