Spód do pizzy 250g Glutenex

GOTOWY WŁOSKI SPÓD DO PIZZY. Przygotowany z wysokiej jakości składników.
Produkt BEZ GLUTENU. ODPOWIEDNI DLA WEGAN.
Wystarczy tylko 10 minut aby cieszyć się smakiem ulubionej pizzy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, woda, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, cukier, błonnik roślinny (psyllium, tapioka), dekstroza, drożdże, sól, substancje zagęszczające: E466, guma ksantanowa; substancje spulchniające: pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu; substancje konserwujące: sorbinian potasu.
Produkt może zawierać: jaja, mleko, orzechy, orzeszki ziemne, soję, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU
Wartość energetyczna | 927 kJ / 218 kcal | |||
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | Węglowodany / w tym cukry: | Błonnik | Białko: | Sól: |
0,8 g / 0,1 g | 51 g / <0,5 g | 2,8 g | 1,5 g | 2,6 g |
Termin przydatności do spożycia: 6 m-cy
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
---------------------------
STWÓRZ SWOJĄ WERSJĘ ULUBIONEJ PIZZY..
Nałóż na spód do pizzy ulubione składniki, np.: sos pomidorowy, ser mozzarella, pachnącą bazylię i piecz w piekarniku w temperaturze 250°C przez około 10 minut.